Sport45

Ny taktik gav gode takter

Modtaget af Dronninglund Black Sheep
Søndag skulle klubbens 1. hold i kamp mod Aab 2.

Til dagens kamp havde vi valgt at skifte vores normale defensive taktik, ud med en mere offensiv taktik. Dette skulle vise sig at være en god ide. Kampen blev klart sæsonens mest positive, trods et nederlag på 6-7.

1. periode startede godt fra vores side. Vores offensive taktik, lagde et godt pres på Aabs backs og efter 3 min. kunne Michael Ødegaard sende bolden i mål til 1-0, på assist fra Torben Kanstrup.

Vi fortsætter det gode spil og efter 6. min, scorer vi til 2-0. Igen er det Michael Ødegaard, der med et fint trækskud, kan scorer sit 2. mål i kampen.
Denne gang med assist fra Jesper Lang. Der går dog ikke andet en ca. 1. min. inden Aab får sendt bolden i nettet til 2-1.
Aab får derefter lidt mere spil og kampen er meget tæt. Aab kommer i undertalt 2. gange, men Vi formår ikke at holde tempo i bolden og får desværre ikke noget ud af disse situationer.
Derimod, får Aab udlignet til 2-2, med 50 sek. igen af perioden. Et træls mål, på et træls tidspunkt.

I pausen mellem 1. og 2. periode, snakker vi om at vi skal holde fokus og fortsætte det gode spil.
Vi starter perioden i overtal, men endnu en gang, fungere vores powerplay ikke optimalt.

Efter 4. min. får vi en udvisning. Aab skulle kun bruge 1. min. af powerplayet til at bringe sig foran 2-3. En dårlig start på 2. periode for os. Spillet er fortsat tæt og vi får skabt mange chancer. Endnu et powerplay til os, bliver ikke udnyttet. Men med 3. min tilbage af perioden, finder Christian Wiederholt, Michael Ødegaard på venstrekanten og han kan med et perfekt trækskud, sætte bolden op i modsatte hjørne til stillingen 3-3.
Blot 18 sek. senere er de to på spil igen. Endnu en gang kan Michael Ødegaard sætte sidste stav på bolden, til 4-3, med endnu en assist til Christian Wiederholt. Da perioden udløber får Aab en 2+10 min. udvisning, så vi skulle starte 3. periode i overtal.

Vi får i powerplayet skabt en del chancer, men stadig ikke nogle helt farlige scoringsmuligheder og med blot 6. sek. tilbage af den 2. min. udvisning, får Aab bragt balance i regnskabet med en scoring til 4-4. Den dårlige start på 3. periode, fortsatte. Efter 4. min. får Aab endnu en gang scoret til 4-5.

Men så tog en af dagens bedste, Christian Wiederholt, sagen i egen hånd og efter en dribletur op i midten, kan han scorer til 5-5. Christian Wiederholt, var til dagens kamp flyttet ned som back og det er helt sikkert ikke sidste gang han får den tjans.
Godt 1. min. efter scoringen, får vi en lidt tynd 2. min. udvisning. 30. sek. inde i powerplayet, laver vi en opspilsfejl og Michael Ødegaard, laver et klodset frislag, der desværre resultere i et straffeslag.
Aab scorer sikkert og er dermed foran 5-6. Efter 10. min får Aab en 5. min. udvisning, for an hård tackling mod banden. Så var det endnu en gang tid til at få vores powerplay i sving. Men blot 30. sek. skulle Aab bruge, til at få scoret til 5-7. 2 mål i mod vores powerplay, må siges at være, IKKE GODKENDT.

Vi får dog scoret til 6-7 i powerplayet. Endnu en gang er det Christian Wiederholt der flot holder i bolden bag målet og med en flot aflevering finder han Niels Lykke, der nemt kan scorer. Vi tager en timeout med 3. min. igen og topper holdet og når muligheden bød sig, trak vi vores målmand, men desværre fik vi ikke scoret mere og kampen ender med en smal sejr til Aab.

En flot indsats af alle på holdet. Hvis der skal fremhæves en spiller, skal det være Christian Wiederholt. Dette var hans første kamp som back og med hele 4 point, havde han en stor andel i det gode spil. Han spillede meget sikkert og fik spillet mange gode bolde frem til vores center og wings.