Sport45

Månedens profil på SPORT45.dk


Her på SPORT45 har vi før i tiden haft en månedens dame profil, dette koncept har vi nu udvidet, og vi vil fremover hver måned, komme med en lidt større artikel, hvor vi sætter en person i fokus.
Denne person kan være hvem som helst, der er altså ikke tale om det skal være en elite spiller. Det er også muligt for dig enten at skrive en månedens profil artikel, eller kommer med et bud på hvem det kan være. Det kan du gøre ved enten at skrive til Dan her på siden, eller til kontakt@sport45.dk med dit forslag til hvem der skal være månedens profil.

Denne måneds profil artikel er skrevet af Michael Pedersen, holdleder for AaB u13 i 2009.

En bemærkelsesværdig ung dame!
Den 26/4 2009 ! Her var jeg så heldig at stifte bekendtskab med en ung floorball spiller.
Omstændighederne var noget kaotiske, det var den sidste dag til landsstævnet i Frederikshavn, en
stor konfirmationsdag, hvor flere af AaB floorball´s U13 drenge spillere var nød til at forlade holdet og vi derfor havde store vanskeligheder med at stille hold til de sidste kampe.

Under tidspres og lettere panik, fik vi kontakt til træner Peter Huus fra AaB´s pigehold, som netop havde spillet deres turnering færdig og fik lov at låne et par af deres spillere.
Jeg må indrømme at det var med lidt bange anelser vi kørte de to piger til Arena Nord, især da de undervejs udbrød: jamen er det drenge vi skal spille mod ???
Det gik op for mig de var i gang med deres første floorball sæson, hvilket ikke ligefrem hjalp på mine bekymringer.

Men begge piger gjorde mine bange anelser til skamme og leverede en super indsats og var til stor hjælp. Hvordan kampene endte har jeg glemt det meste af, men de to piger gjorde et stort indtryk på mig. De er i øvrigt tvillinger, Pia og Eva Knudsen.

Eva er siden for alvor blevet bidt af floorball og har udviklet sig med stormskridt. Selvom det var let at se at hun var fysisk stærk og gik til drengene med en fantastisk uimponerethed, er jeg alligevel benovet over hvor langt hun er nået, på så kort tid.

Med flid, ydmyghed og en super indstilling til sin sport er hun i denne sæson slået igennem på AaB´s dame ligahold, som endte med en flot sølvmedalje.
Men også på det danske U19 landshold er hun for alvor trådt i karakter. Her var hun som en af profilerne med til at sikre Danmark oprykning til det fine selskab i gruppe A.

Kampens spiller i sin debutkamp på landsholdet, 8 point i 4 kampe og udtaget til allstar holdet ved det netop overståede U19 b verdensmesterskab. Det er et gennembrud der er til at tage og føle på !

Det bedste af det hele er at Eva spiller spillet, som om det var blodig alvor og alligevel stråler glæden over at spille floorball ud af hende. Hun har et dejligt smittende humør og er samtidig en rigtig holdspiller.

En bemærkelsesværdig ung dame, vi glæder os til at følge hende fremover.