Sport45

Floorball kort

Der er små småt ved at komme gang i træningskampene rundt om i landet, og forleden spillede Svenstrup Dolphins træningskamp mod sidste års sølv vinder fra Brønderslev, der er ved at bygge et nyt hold op til liga start. Ganske som forventet var det et Dolphins hold der spillede meget forsvar, men et hårdt kæmpende Dolphins hold kunne gå til pause bagud 1-0 efter første periode.
I anden periode kostede et 5 min koncentrations svigt dyrt og Brønderslev kunne score 3 mål i anden periode.
Derfor var stilling 4-0 til starten af 3. periode. Men Svenstrup Dolphins forsatte med at stå godt i forsvaret og med en gang effektiv kontraspil formåede Svendstrup at komme på 4-3 inden Brønderslev scorede endnu en gang.
Med 40 sekunder igen, scorede Dolphins til 5-4 og i jagten på en uafgjort, træk Dolphins målmand med 30 sekunder igen, for at forsøge at fremtvinge den udlignende scoring, det skete desværre ikke, og kampen endte 5-4 til Brønderslev. Et resultat som lover rigtig godt for den kommende sæson i 1. division for Dolphins.

Det forlyder at vi får endnu en holdtrækning, denne gang i førstedivision vest. Her skulle det eftersigende være Herning FC der har valgt at trække deres førstehold. Med holdtrækningen giver det en del store huller i det nuværende spilleprogram, og det diskuteres lige nu mellem klubberne og unionen, om de huller skal fyldes ud med en ekstra kamp imod hvert hold.

Det nye trænerteam for u19 landsholdet, har sat navne på den 32 mands store trup som skal med til den landsdækkende samling i Kolding den 14. september.