Sport45

Ti kasser sænkede Sunds

Benløse havde givet plads til unge Anders Christensen fra start, og han takkede for tilliden ved at blæse 1-1-målet i kassen og senere hen score til 4-1 for Benløse.

Sunds begyndte ellers godt og kom på 1-0, før Benløse tog over og udbyggede føringen til hele 7-1, før hjemmeholdet fra Herning-egnen igen fik lov til at lege med uden dog for alvor at komme tæt på.

Tredje periode var et chanceorgie og bød på halvdelen af kampens 14 mål. Benløse kunne give ligadebut til den purunge målmand Emil Brixager, der trods sine kun 15 år bejler til U19-landsholdet og altså også er med omkring Benløses ligahold. Han måtte indkasserede et enkelt mål efter han afløste David de Fries, men diskede også op med flere gode redninger.

- Det er altid spændende, hvordan holdene kommer ud efter julepausen. Det er første gang Benløse har spillet i Sunds, som alle beskriver som et svært sted at spille. Derfor er jeg meget tilfreds med sejren, selv om vi i tredje periode mistede fokus, sagde Benløse-træner Thomas Brodersen efter kampen.

Nu venter en weekend uden kamp, før turen går til Ålborg søndag den 19. januar. Aab imponerede lørdag med en 11-10-sejr efter sudden death over Copenhagen.

For en stor del af spillerne skal der dog i den kommende weekend kæmpes om DM-guld, når
Danmarks bedste U19-hold tørner sammen i Frederikshavn. Benløse er forsvarende danske mestre i U19-rækken.

Sunds - Benløse 4-10 (1-3, 0-3 3-4)
10.12: 1-0 Kristoffer Handgaard (Kasper Nielsen)
11.21: 1-1 Anders Christensen
13.39: 1-2 Jeppe Pil (Martin Willén)
19.24: 1-3 Andreas Bilenberg
23.02: 1-4 Anders Christensen (Teemu Tuhkanen)
29.42: U2 Mads Mosgaard (Sunds)
31.27: 1-5 Emil Sørensen (Mathias de Fries)