Sport45

Benløse en sejr fra semifinalen

Hele 7-1 var stillingen efter første periode, og så gik Benløse fra gallop til trav – ja nærmest helt ned i skridt-tempo, i det der til sidst blev en 11-5-sejr over Sunds i den anden kvartfinale, der blev spillet lørdag aften i Ringsted Sportcenter.

Fredag havde Benløse vundet 12-5 over hårdt kæmpende Sunds. Lørdag aften havde det jyske mandskab kun ni spillere på protokollen, og de blev kørt godt og grundigt rundt i første periode, hvor Benløse bragte sig foran hele 7-1.

Akkurat som i fredagens kamp, hvor føringen var 6-0, blev de mange mål til en gigantisk sovepude for Benløse, der var mildest talt dårlige i anden periode. Kampen var dog reelt afgjort efter første periode, så betydning fik det ikke, men det gav en hel del frustrationer.

Kampen blev også småhadsk til tider – egentlig uden grund, fordi sejren allerede var placeret. Derfor blev tredje periode også lidt en ørkenvandring, hvor Benløse flyttede bolden rundt og forsøgte at undgå nærkampe. På nær to sene reduceringer til Sunds lykkedes det.

- Det var en mærkelig kamp at spille og en mental udfordring at holde tempo og koncentration. Efter en effektiv første periode faldt vores spil flere niveauer, men vi fik sejren, undgik flere skader og fører serien 2-0, konkluderede Benløses anfører Niklas Elfving efter kampen.

Daniel Mac Cabe blev aftenens profil og stod for kampens detalje, da han med en aflevering mellem benene spillede sin bror Patrick fri til scoring.

Lørdag den 15. marts fortsætter serien i Sunds, hvor Benløse kan gøre kort proces og kvalificere sig til semifinalen. Første hold, der når tre sejre, går videre.

Benløse - Sunds 11-5 (7-1, 1-2, 3-2)
02.49: 1-0 Martin Willén (Mathias de Fries)
04.16: 2-0 Daniel Mac Cabe
04.44: 3-0 Mathias de Fries (Jeppe Pil)
08.27: U2 Morten Arndt (Sunds)
12.03: 4-0 Patrick Mac Cabe (Daniel Mac Cabe)
13.31: 5-0 Mathias de Fries (Martin Willén)
13.50: 6-0 Patrick Mac Cabe
14.15: 6-1 Thomas Jørgensen (Morten Arndt)
15.03: 7-1 Mads Kræmmer (Mathias de Fries)