Weekendens semifinaler

Gennemgang af weekendens semifinaler.

Herrer :
Brønderslev Hot Shots FC FC Outlaws 4-3
I en lidt kedelig og taktiks præget kamp, vandt Hot Shots den tætte afærre da de kynisk straffede de fejl FC Outlaws lavede.

Brønderslev Hot Shots FC FC Outlaws 6-5
I anden kamp i serien, så det længe ud til FC Outlaws skulle tage stikket hjem, men Brønderslev ville det anderledes, bagud med 2 lykkes det Hot Shots at komme igen og udligne så kampen skulle ud i overtiden. Her trækker FC Outlaws igen en udvisning da de får en 5 minutters udvisning, og det bliver afgørende for kampen, da Brønderslev får det spil overtag der skal til og score efter 2.30 i overtiden til 6-5. Dermed føre Brønderslev med 2-0 i serien men intet er afgjort endnu før næste weekend. Kan FC Outlaws minimere sine fejl så er serien i den grad åben.

Rødovre FC - Århus Elite Floorball 8-5
Rødovre vinder første kamp med 8-5 efter straffeslag. Den ordinære kamp endte med 4-4 og da ingen af de to hold scorede i overtiden blev kampen afgjort på straffe. Der var Rødovre og især målmand Mike Trolle for stære og tog den første sejr.

Rødovre FC - Århus Elite Floorball 2-7
I anden kamp viste Århus Elite Floorball at deres bredde kan bære dem langt, kampen blev spillet i et højt tempo og med et Århus hold der pressede i store dele af kampen. Periode ciffrene 2-4 / 0-1 / 0-2 giver en sikker sejr på 2-7 og dermed en udligning i serien. Det bliver to spændende kampe i Århus i næste uge, hvor der kan forventes liv på tilskuerpladserne.

Damer :
AaB Floorball - Rødovre FC 2-9
Rødovre viste sig som det mest effektive hold, og da de bragte sig foran med 3-0 var den kamp reelt afgjort. Aabs forsvar vaklede og selvom deres offensiv fik vist at de også kan skabe chancer var det ikke nok. 2-9 blev kampen og Rødovre står med de bedste kort på hånden når de i næste uge hjemme tager imod AAb.

ÅFS Floorball - Frederikshavn Bulldogs FK 0-8
Bulldogs viste hvorfor de er forsvarende pokal og danmarksmestre. ÅFS gjorde hvad de kunne, men Bulldogs løb som forventet med sejren...