Sport45

Trænerkommentar CPH - Vanløse 7-2

Copenhagen forsætter med at forsvare førstepladsen flot. De unge fra Vanløse kæmpede godt men det var ikke nok imod føre holdet i ligaen.

Jesper Schow Petersen, træner Copenhagen FC
Ligakampen forløb på mange måder fuldstændig ens med pokalkampen i onsdags. Vanløse var dog mere fysiske i dag og der var mindre plads i deres hjørner qua hurtigt forsøg på mand mand når bolden kom frem. Resultatet kom aldrig rigtig i fare og med en sikker 1. og 3 periode, samt en noget mere passiv 2. kunne Copenhagen hente 3 point mere til tabellen.

Alexander Sundsfjord, træner Vanløse Floorball
Vi spiller 2 gode perioder idag, med masser af afslutninger mod modstanderens mål, men ligger nede 3-1 inden 3. Periode hvor vi desværre går med på en omgang klassisk "hafnia-hawaii-hockey" og taber så 7-2... Yderst utilfredsstillende og der skal rettes op på defensiven inden næste kamp.