Sport45

Trænerkommentar Blackhawks-Sunds 5-9

Sunds tog en vigtig sejr på udebane over Blackhawks. Sejrens størrelse er i mine øjne lidt overraskende men flot at tage sejr i en så vigtig kamp.

Christian Højholt Jespersen, træner Frederikshavn Blackhawks
Vi taber til et sunds hold der vil det langt mere end os. Vi skal have arbejdet med vores indstilling.

Søren Holm Jensen, træner Sunds Sunds Seahawks
Vi får en god start på kampen hvor vi kommer foran 1-0, men der efter bliver vi ramt af nogle trælse og nemme mål i mod os så 1 periode ender 1-3. I 2 periode kommer vi rigtig godt fra land og kommer for indhentet blackhawks, hvilket skyldes at vi holder os til gameplanen og er effektive foran målet. Til 3 periodes start føre vi 6-4 hvilket lagde op til en spændende afslutning. Blackhawks for midt i perioden scoret til 6-5, men vi får ret hurtigt svaret igen med en scoring i powerplay til 7-5, hvor efter blackhawks tager målmanden ud i håbet om at kunne reducere. Det resulterede i at vi lukkede kampen med 2 scoringer til slutresultatet 9-5. Sejren skyldes en kæmpe holdindsats fra alle spillere.