Sport45

Forventet Dansk nederlag i nordisk opgør

Som forventet blev det ikke til dansk sejr imod Norge. Kampen blev som kampen imod Tjekkiet, en kamp hvor danskerne skulle forsvare sig godt og udnytte de chancer de kunne.

Første periode starter desværre med et hurtig mål til nordmændene allerede efter 1 min kan Lars Erik Torp sætte den i kassen til norsk føring. Efter 6.47 udbygger Norge føringen til 0-2 ved mål af Christoffer Nilsson. Danskerne kæmper dog videre og Niklas Jensen score efter 13 min til 1-2 og holder dermed Danmark inde i kampen.

Desværre går der kun lidt over et minut før Norge igen gør det onde ved Danmark, denne gang er det Ole Mossin Olesen der sætter den i kassen til norsk føring på 1-3

Niklas Jensen er dog ikke færdig med at holde Danmark inde i kampen, og efter 16 min reducere han til 2-3 og som ved første mål, er det Jannik Trolle Wede der står for assist.

Anden periode ender 0-0 og det er derfor stadigvæk et dansk hold med muligheden for overraskelsen imod Norge der kommer ud til tredje periode.

Desværre går gassen lidt af de godt kæmpende danske vikinger og da Ole Mossin Olesen i powerplay og med sit anden mål i kampen gør det til 2-4 er det slut for danskerne. 27 sekunder senere gør Willy Fauskanger det til 2-5 og med 2 min igen gør han det også til 2-6 som blev kampens resultat.

Bedste danske spiller blev igen Mike Trolle, der har stået et fantastisk VM og som nok må ha slået sit navn 100% fast internationalt. Andre spillere som bliver fremhævet er naturligt nok Niklas Jensen og Jannik Trolle Wede der stod bag de to danske mål.

Nu venter der den endelige placeringskamp imorgen kl 9.00 imod enten Estland eller Letland. Denne kamp kan selvfølgelig også følges her på SPORT45.dk