Sport45

Åbent brev til alle klubber i Danmark


Åbent brev til alle klubber i Danmark

SPORT45 er gået gennem en tid hvor tilslutningen har været dalende og der er blevet forsøgt flere forskellige ting for at forhindre dette.
Det har desværre ikke været muligt for mig at vende udviklingen, og jeg må indse at det ikke er til at finde folk der vil være med til at skrive nyheder og dermed bevare en aktiv side til gavn for Dansk floorball, og da jeg ikke kan løfte opgaven alene, og ikke har motivationen hvis det skal gøres alene, har jeg den sidste tid tænkt over hvordan denne udvikling kunne ændres, eller om jeg skulle lukke siden ned og bruge domænet til noget andet.

Da formålet med SPORT45 kun har været at være med til at fremme dansk floorball og give klubberne et samlet sted hvor deres nyheder kunne komme ud til et bredt publikum og dermed være med til at give PR, trafik og interesse til klubbernes egen gavn, prøver jeg nu at ændre på præmisserne for nyhederne på siden for at se om vi kan vende udviklingen og komme tilbage på fordums styrke, som i sidste ende vil betyde at SPORT45 har muligheden for at komme ud og dække kampe med livescore/webtv samt være med til at styrke udviklingen i dansk floorball.

Vi håber at klubberne rundt omkring i Danmark store som små, vil være med og bruge denne opfordring til at støtte op omkring et samlet nyhedssted for dansk floorball.

De ændringer vi nu åbner op for er som følger :
1) Vi åbner op for at give hver enkelt klub deres egen nyhedsbruger på SPORT45, således hver enkelt klub kan poste nyheder direkte uden filter på SPORT45. Dette er noget man kan tale for eller imod, men vi tror klubberne efterhånden er så modne at dette vil kunne virke, men det er klar skulle en enkelt klub vise sig mindre moden vil denne mulighed blive fjernet for den enkelte klub.
2) Vi laver en pulje hvor vi smider en del af evt reklame indtægter i og det er så vores tanke at denne pulje skal kunne bruges til at støtte op omkring events eller måske noget helt andet ? Dette er noget vi ønsker at diskutere med de klubber der vil støtte op omkring det nye koncept for SPORT45.
Men vores tanke er at hvis der feks er 5000kr i puljen og klub As ungdomshold er inviteret til tournering i Sverige, men træner for klub A ved at spiller B ikke vil have råd, så kan han sende en ansøgning om støtte.
3) Vi giver top banner pladserne til de to Danmarks mestre (damer og herre) Dette kan give betydning, da det jo ikke vil være dårligt at få et års ”gratis” reklame til ens sponsor på en velbesøgt side, og i sidste ende kan det give penge i kassen som en ekstra gulerod.
4) Vi genåbner vores tidligere konkurrence hvor alle der poster nyheder på SPORT45 hver eneste måned kan vinde en præmie, dette gælder også klubberne.

Som nævnt tidligere, så er dette et opråb om at klubberne skal støtte op, så hvis SPORT45 forsat skal dække dansk floorball, håber jeg inderligt at klubberne i Danmark vil støtte op omkring dette tiltag, og have en nyhedsbruger på SPORT45
Og husk når jeres egen klubs nyheder kan kommer på siden er det ikke kun er på SPORT45 at nyhederne kommer på. SPORT45 levere nyheder til andre steder som bla. Sportenkort og det er jo hele formålet at få ens nyheder ud bredt og til et publikum der ikke kun læser om floorball.

Ønsker i som klub at støtte op omkring de nye tiltag, så send en mail til floorball@sport45.dk og vi vil hjælpe jer igang med en klub-nyheds-bruger og vise jer systemet bag.

Er der ingen tilslutning til vores tiltag, må vi erkende at tiden er løbet fra os og tage konsekvensen der fra.

Med venlig hilsen
SPORT45.dk