Sport45

Hvem vinder Superligaen 2018


Hvem vinder Superligaen 2018

Endelig er vinterpausen i Superligaen forbi, og det betyder, at vi snart er færdige med grundspillet. Vi skal have fundet de seks hold, der skal dyste i mesterskabsspillet, og så skal vi have fundet de resterende otte hold, der skal dyste om ikke at rykke ned.

I øjeblikket er Superligaen yderst uforudsigelig, og pt. Kan alt faktisk ske. I toppen af ligaen er den fuldstændig åben, det samme er den omkring 6. pladsen, og i bunden af ligaen er holdene også yderst tætte. Vi kan derfor se frem til en masse spændende runder, hvor der er alt på spil for Superligaklubberne.

Som optakt til de sidste fire runder i grundspillet, har vi taget et kig på de bedste odds på Superligaen, og hvem der er de største favoritter til at vinde guldet i år. Har du planer om at spille på Superligaen, er en god huskeregel generelt at lede efter de højeste odds og de bedste online betting sider 2018. Det er en nødvendighed, hvis du gerne vil have succes med spil på Superligaen.

Favoritterne til at vinde Superligaen
Nu er det blevet tid til at tage et kig på, hvilke hold der potentielt stadig kan gå hen og vinde Superligaen. Overraskende nok er de danske mestre fra FC København ikke blandt de hold, der skal dyste om at vinde Superligaen, men i stedet er de faktisk på vippen til at komme i top 6.

Meget skal dog gå galt, hvis FC København ikke ender i top seks, når grundspillet er forbi, men i øjeblikket er de kun et point fra den trælse 7. plads, der ikke giver adgang til noget som helst. Det ville være en gigantisk skuffelse for FCK, der foruden exit i Europa League heller ikke har meget at spille for i Superligaen. Vi skal helt tilbage til forrige sæson, hvor FC København strøg der ud af i Champions League, for at finde en periode, hvor det gik Københavnerne nogenlunde godt.

Det seneste store FCK resultat, var da de mødte FC Porto hjemme i parken, , hvor det desværre endte 0-0. Siden da har FCK i den grad underpræsteret, hvilket især skyldes de mange salg af profiler i sommerens transfervindue. Der er ikke meget der tyder på, at FC København skal nå noget nævneværdigt i denne sæson, og Københavnerne ønsker sikkert, at sæsonen bare slutter hurtigst muligt.

Meget at spille for har derimod både Brøndby, FC Midtjylland og FC Nordsjælland. Det er de tre hold, der fortsat stadig kan vinde Superligaen. FC Nordsjælland er otte point efter FC Midtjylland på førstepladsen, og de trækker nok det korteste strå i forbindelse med guldkampen. De kan dog glæde sig over, at de har 12 point ned til AC Horsens på 4. pladsen, og dermed tyder det på, at FC Nordsjælland skal have medaljer i år.

FC Midtjylland er pt. På førstepladsen med 50 point, hvor de har tre point ned til Brøndby på 2. pladsen. Det er også de to hold, der skal kæmpe om guldet i år, da det ikke tyder på, at de andre klubber kommer i nærheden af dem pointmæssigt.

Superligaen er dog yderst uforudsigelig, og allerede nu, har det været svært at forudsige resultaterne inden kampene startede. Når kampene er i gang, er det dog en helt anden sagde, og vi kan anbefale jetbull live betting, hvis du gerne vil spille på kampene, mens de er live i fjernsynet.

Live betting gør det alt andet lige lettere at forudsige resultaterne, da man kan se, hvilket hold der har momentum i øjeblikket. Et eks. er kampen mellem FC Midtjylland og FC København ,hvor FCK kom foran. FC Midtjylland var dog bedst på bolden, og derfor tydede det på, at de nok skulle komme tilbage i kampen.
Det endte med 3-1 til FC Midtjylland, der satte endnu et søm i FC Københavns kiste.