Sport45

ÅFS, Rødovre og FFk videre hos damerne

I Vest stod ÅFS over for Esbjerg Sharks.
Pigerne fra ÅFS måtte betegnes som favoritter og det var da også en sikker sejr på 5-2 der blev hevet hjem. Første periode endte 0-0 men i anden periode begyndte man at se forskellen på de 3 kæder ÅFS stillede med. Højt pres spil og mere fart gjorde forskellen og ÅFS scorede 3 gange, ved Tine Nielsen, Helena Grove og Diana Olesen.

Før tredje periode stod der derfor 3-0 til ÅFS, og om det var derfor de lod Esbjerg komme tilbage i kampen, eller om det var de taktiske rokader holdet prøvede vides ikke, men fakta er Esbjerg fik udlignet og havde en kort overgang ÅFS semi rystet. Desværre for Esbjerg finder ÅFS deres spil frem igen, og med 2 scoringer satte de kampen på plads. Til slut i tredje periode taber ÅFS dog koncentrationen igen og lader Esbjerg score en enkelt pind mere til slut resultatet 5-2.

I Øst stod Herlev over for storfavoritterne Rødovre FC. Herlev kæmpede godt og stod længe godt på banen. Første periode endte med 1-0 til Rødovre og da der ikke blev scoret i anden periode var kampen altså helt lige inden tredje og afgørende periode.
Her valgte Rødovres træner at rykke rundt på kæderne der havde haft det svært imod et godt kæmpende Herlev hold, der havde formået at slå Rødovres spil i stykker. Heldigt for Rødovre lykkes trænerens mission og de fik sat Herlev på plads med 4 scoringer, således kampen endte med 5-0 til Rødovre over Herlev.

I den anden kamp i øst endte kampen også med 5-0. Denne gang var det FFK der vandt, desværre for FFK og sporten var det på en billig baggrund, i det Lyngby FF ikke kunne stille hold. Ikke godt nok Lyngby !