Sport45

FFK - Hvidovre Attack FC, udvisningernes kamp

FFK tog lørdag eftermiddag den 20/11 2010 imod Hvidovre Attack FC. Det var den anden kamp mellem de to modstandere i årets Unihoc Liga, første kamp endte 5-2 til FFK. Sidste sæson endte med 2 Hvidovre sejre og 1 FFK sejr mellem de 2 mandskaber. Så det tegnede til at blive en spændende kamp.

1. Periode:
Kampen startede med 2 defensive hold, der begge lige skulle se hinanden an. Den første store chance i kampen stod FFK’s # 11 Liv Nørh for i tiden 2.37, da hun midt på Hvidovre Attack’s banehalvdel tager en dribletur fra venstre side ind forbi Hvidovres wing og forbi center spilleren og fyre en god hård afslutning afsted mod mål, men den røg lige over målet.

5.06 har FFK en chance for at komme alene mod målmanden, men da dommeren ikke får rykket sig hurtigt nok står han lige i vejen så i stedet for et evt. mål får de face-off på midten. Efter en masse tryk på Hvidovre målet får Hvidovres # 6 Marie Krabbe den bag mål, hvor hun spiller den ind til en fri # 13 Malene Holtze, men målvogter Tina Salven redder og sender den ud til retur som # 6 Marie Krabbe opsnapper og så står den 0-1 til Hvidovre efter 6.29.

Herefter er det igen FFK der står for det meste i perioden, med nogle enkelte gode kontra aktioner fra Hvidovre. Rent faktisk er det en Hvidovre spiller der i tiden 17.15 kan stå inden foran FFK’s mål mellem 2 FFK backer og fumle med bolden, ja hun kunne næsten stå og pudsen bolden ren, inden hun får en afslutning mod mål, men på mærkeligste vis ryger den over målet. I slutningen af perioden er det FFK’s # 9 Line Dyrholm der laver en pirouette om sig selv og får et kvalifikaceret skud af sted mod mål men målvogter Pia Planntin redder. Og derved ender første periode 0-1 til Hvidovre. Perioden kan beskrives ved at FFK er spillestyrende og har bolden ca. 70 % af tiden, hvor imens Hvidovre de lever på kontra og deres defensiv.

2. Periode:
FFK kommer ind til 2. periode som lyn og torden, der går bare 11 sekunder før de får reduceret til stillingen 1-1. Det sker efter et frislag hvor FFK’s # 5 Maria A. Frandsen passer bolden til # 9 Line Dyrholm som fyre et slagskud afsted lige op i krydset. Kort tid efter er FFK på spil igen, i tiden 1.30, hvor FFK’s # 6 Nora Hedbäck skyder fra midten på venstrekanten, men bliver reddet og Hvidovre kan slå kontra, men uden mål. I tiden 2.20 er det igen FFK der har en kæmpe chance da FFK’s # 11 Liv Nørh kan tage køkkenvejen ind foran mål og få en god afslutning, men målvogter Pia Planntin blokere sikkert.

Blot 44 sekunder efter er FFK igen farlige da # 8 Marie Sahlberg fra venstre hjørne af Hvidovre Attack’s banehalvdel ligger en god pas lige ind i slottet til # 9 Line Dyrholm som siger tak for pasningen og sætter den ind bag Pia Planntin i Hvidovre målet til stillingen 2-1. Efter 2 mål i kampen har Line Dyrholm fået så meget selvtillid at hun erobre bolden på egen halvdel og dribler på flotteste vis hele vejen ned i den anden ende af banen, forbi og imellem 2-3 Hvidovre spillere men ender med at skyde forbi mål.

FFK får i midt i perioden frislag på højrekanten i Hvidovres ende. Det udnytter FFK da # 11 Liv Nørh spiller bolden til # 9 Line Dyrholm som for 3 gang i kampen sætter bolden ind bag ved Pia Planntin i Hvidovre målet. Da der er spillet godt og vel 12 minutter kan Hvidovre indkassere deres første rigtige chance i perioden nemlig da # 3 Teresa Christensen får en pasning ind i slottet og kan skyde afsted mod mål, men Tina Salven i FFK målet redder. FFK’s # 9 Line Dyrholm var her og der og alle vejen i dagens kamp og i tiden 16.03 kan hun i gang sætte bolden i kassen, efter et super forarbejde af sig selv, det mindre lidt om den dribletur som der er beskrevet tidligere i perioden, hun af dribler 2-3 Hvidovre spillere men denne gang misser hun ikke og nu er stillingen 4-1.

Hvidovres # 6 Marie Krabbe score et flot mål med baghånden i tiden 17.47 men desværre er der fløjtet frislag til dem kort forinden. I slutningen af denne periode er det Hvidovre der får de første 2 minutters udvisning i kampen da # 13 Malene Holtze får 2 minutter for fastholdning, en meget tynd udvisning som det vist kun er dommerne i hallen der ser. Perioden ender 4-0 til FFK og er kendetegnet for total FFK dominans, og meget defensivt Hvidovre hold der ikke havde meget at tilbyde i denne periode.

3. Periode:
Igen er det FFK der kommer bedst fra start og efter ca. 2 minutters spil er det # 14 Michala Holmrode der får en pasning i slottet men skuddet bliver reddet. FFK får scoret igen 5.14 inde i 3. periode på tumult foran Hvidovre målet, hvor Hvidovre gør som alle typiske damespillere nemlig bruger staven for at få bolden væk i stedet for bare at sparke den ud af kommunen, det resultere så i at Hvidovre laver selvmål.

Nu begynder et sandt drama i kampen med tonsvis af udvisninger. I tiden 5.14 er det Hvidovres # 9 Malene Krabbe der kan få 2 minutter for protester, efter hun i over 30 sekunder brokker sig til den ene dommer, da hun så er på vej ud og skifte ”råber” hun noget til dommeren om deres kendelser og det resulterede i 2 minutter for protester. Som om det ikke var nok tror Hvidovres # 16 Katrine Sørensen at hun uden konsekvenser kan svine dommerens kendelse til selvom hun lige har set hvad der skete med sin holdkammerat Malene Krabbe, det resultere så i at hun også får 2 minutter for protester. Nu spiller Hvidovre så 3-5 efter de har indkasseret 2 dumme og korrekte udvisninger. Hvidovre bruger da første minut i boxplay på at holde på bolden i egen zone, da FFK er meget passive. Det sidste minut får FFK spillet bolden godt rundt, men får ikke udnyttet power playet optimalt og det ender uden scoring.

Da Hvidovre tager timeout i tiden 11.55 begynder de at presse lidt højere oppe på banen men FFK får spillet sig godt ud af presset og Hvidovre falder igen tilbage i banen. Dog er det Hvidovre der står for den næste store, da # 6 Marie Krabbe i tiden 13.30, højt oppe på FFK’s banehalvdel på venstrekanten får spillet bolden tværs op i banen til # 3 Teresa Christensen der flot har løbet sig fri fra FFK spillerne og hun kan få en god afslutning mod mål, men Tina Salven redder på mirakuløst bolden.

Nu begynder alle udvisningerne at komme, først til Hvidovres # 13 Malene Holtze i tiden 14.57 da hun får 2 minutter for obstruktion, igen en udvisninger der kan diskuteres. I tiden 16.31 er det FFK’s # 9 Line Dyrholm der får 2 + 2 + 10 først 2 minutter for forsinkelse af spil og efterfølgende 2 + 10 for dårlig opførelse. De 2 minutter af dem sidder FFK’s # 14 Michala Holmrode. I det 17 minut er det igen FFK der kan komme på måltavlen efter at # 11 Liv Nørh flot udefra højrekanten kan sætte bolden ind bag ved Pia Planntin til stillingen 6-1. Dette mål gør at Hvidovres # 16 Katrine Sørensen bliver så frustreret at hun kyler sin stav ned i gulvet så hårdt at den knækker midt over. Det resulterede, i at hun fik 2 + 2 + 10 minutter først for forsinkelse af spillet og efterfølgende 2 + 10 for dårlig opførelse. Det er Hvidovres # 3 Teresa Christensen der må ud og sidde de 2 minutter sammen med Katrine Sørensen, de 2 minutter blev dog til 2 ½ minut da sekretariatet glemte at kalde hende ud igen. 3. Periode er kendetegnet ved at det igen er et stort FFK dominans og en masse dumme udvisninger for protester og dårlig opførelse til begge hold.

Kampen ender så 6-1 med periodecifrene (0-1, 4-0, 2-0).