Sport45

Man skal score for at vinde

Vi kan sagtens finde på en masse undskyldninger for to nederlag i to kampe, men i stedet må holdet fokusere frem mod næste søndags hjemmepremiere mod Svenstrup Dolphins, som vandt deres første kamp mod Bjerre 4-3 og i deres 2. opgør opnåede et nederlag på 3-7 til TÅF 2.

Tilbage til kampen i Kvissel, som på trods af dårlige præstation over næsten hele linjen skal have et kampreferat.

Grundet skader og afmeldinger måtte Skanderborg tage af sted med blot 10 markspillere og to målmænd, hvilket ikke var optimalt i forhold til truppens størrelse.
1. periode var præget af nogle tunge Skanderborg ben, nok i forbindelse med den lange køretur til det nordjyske, og spillet blev ligesom i torsdags mod Sunds, lagt over på modstandernes præmisser. Kvissel var ikke bange for at spille fysisk floorball, hvilket bød på mange udvisninger, men her viste Skanderborg slet ikke fordums styrke, tvært i mod lignede forsvaret kegler når Kvissel havde bolden i deres undertal, og kampens første to mål fra Kvissel blev begge scoret i undertal. 2-0 efter 1. periode.

2. periode startede hvor 1. periode sluttede og efter blot 14 sekunder havde Kvissel bragt sig yderligere foran. Dette tvang Skanderborg til at trykke spillet ned på Kvissel banehalvdel, hvilket også fungere ganske udmærket og den hårde fysiske opstarts træning hos Skanderborg viste sit værd, og det høje pres fik Kvissel spillerne til at lave mange flere fejl. Fejl som dog ikke blevet udnyttet af bierne, alt for ringe pasnings spil og mange tabte dueller om de frie bolde, betød at Kvissel kunne bringe sig på både 4-0 og 5-0 inden perioden var slut.

3. periode bød på fortsat pres og meget spil i begge ender, men det blev mere og mere en omgang indianer hockey end en egentlig floorball kamp, og her var det svært for de ti mand fra Killerbees at hamle op med et stærkt Kvissel hold der bestod af 7 ekstra spillere.
Der var en del udvisninger i 3. periode hvilket yderligere var med til at påvirke flowet i spillet, og det var da også Kvissel som scorede kampens sidste mål, endnu engang i undertal, til det endelige resultat 6-0. Hvilket må siges at være utilfredsstillende for Skanderborg, der virkelig skal oppe sig forud for næste uges kamp, hvis målsætningen om en top 3 placering skal holdes ved live.

Kampens spiller fra Skanderborg blev Jeppe Vorgaard.

Redaktionen fangede efter kampen holdets træner René Mortensen for at få en reaktion på sæsonstarten:

De første to kampe har været okay. Vi spiller i bund og grund fint som hold, står stærkt defensivt, men offensivt mangler vi noget i kampene. Vi må optimere vores træning, generelt det offensive, så vi får mere fart på, fight og vilje.