Vi følger den første dag med Europa Cup floorball og giver dig de vigtigste nyheder.

13:00  Damer     Bohemians - Classic
16:00  Herrer    Storvreta - Tatran Stresovice
19:00  Herrer    SSV Helsinki - Mlada Boleslav

10:00
Så er Champions Cup skudt i gang. Du kan følge kampen mellem Djurgården og Rubene direkte på web-tv på dette link: http://floorball-champions-cup-2011.tvcom.cz/Game/10887-Djurgardens-IF-IBF-Rubene.htm

11:08
Djurgården er i gang med at smadre Rubene fuldstændigt. Efter at have holdt svenskerne fra fadet i det første kvarter af kampen, er letterne faldet fuldstændig sammen og taber anden periode med 0-10. Bemækelsesværdigt er det, at hallen til formiddagskampen er fyldt godt op med en masse lokale skolebørn, der skaber god stemning.

11:44
Letterne har kæmpet det bedste de har lært i tredje periode og der skulle gå næsten ni minutter inden Djurgården scorede. Det gjorde de så to gange med 15 sekunders mellemrum. Men fem minutter efter kom Rubene endelig på måltavlen og reducerede til 13-1.

11:55
Kampen er slut og ender 14-1. Djurgården fik sin sejr og tre point, mens Rubene fik en lussing og må sande at de skal spise noget mere rugbrød og træne noget hårdere. Næste kamp i Champions Cup er FbS Bohemians - SC Classic. Her er finnerne ligeå store favoritter som Djurgården var i forrige kamp og det kan godt blive endnu en nedslagtning. Kampen kan ses her: http://floorball-champions-cup-2011.tvcom.cz/Game/10888-FbS-Ropro-Bohemians-SC-Classic.htm fra kl. 13:00.

13:45
Første periode mellem Bohemians og Classic er slut og det var en forrygende målfest, som endte 6-3 til finnerne. Der skal nok mere disciplin på, hvis Classic skal vinde Champions Cup, men omvendt er det bedre at få en god træningskamp ud af den første kamp i stedet for den ensidige forestilling det blev for Djurgården. Der er virkelig gang på lægterne med trommer, båthorm og glade folm.

14:00
Tjekkerne har reduceret til 4-6 og hallen koger. Publikum bakker virkelig det lokale hold massivt op og Bohemians betaler tilbage ved at spille deres livs floorballkamp.

14:20
Slut på anden periode, som ender 2-1 til Classic. Finnerne scorer til 7-4 og 8-4 i en periode af kampen, hvor spillet suser frem og tilbage og det kunne faktisk ligeså godt have været tjekkerne, der scorede.

14:30
Billeder fra den første kamp mellem Djurgården og Rubene:

14:37
Classic har sat lidt mere pres på Bohemians og kommer foran 9-4 efter 1:25 af tredje periode.

14:42
Bohemians svarer igen med et kontramål i tiden 7:59 af tredje periode. Men desværre er Classic ikke særlig flinke, og scorer i det efterfølgende skift. Hvis nogen troede at damefloorball var kedeligt og uden mange mål, så dementerer kampen her den påstand fuldstændig.

14:51
De tjekkiske spillere begynder at se trætte ud. Uheldigvis for dem skal de spille igen i morgen og får altså ikke den hvilkedag, som Classic gør. Så det bliver med ømme ben, de møder Red Ants Rychenberg i morgen

15:02
Classic lukker kampen med en scoring i sidste minut til 11-5, men en flot, flot kamp af Bohemians, der spillede over evne og var med til at gøre kampen meget underholdende og en fornøjelse at se.
Vi er tilbage kl. 16:00 når Storvreta og Tatran Strasovice spiller hos herrene.

16:08 Kampen mellem Storvreta og Tatran Stresovice er i gang Den kan ses på nettet lige her.

16:17
Tatran bringer sig foran 1-0 i en situation hvor Storvretas målmand absolut ikke glimrer. Han får på en eller anden måde raget bolden til sig efter et skud og så fumler han den videre mellem sine egne ben og ind i mål.

16:34
1-1 Storvreta udligner efter 18:55. En flot pasning på tværs og et direktskud, som målmanden ikke når over til. Klassisk floorballmål.

16:35
TV-signalet fra Tjekkiet er desværre røget, så vi har ikke livebilleder i øjeblikket. Der er også pludselig det femdobbelte seere på, nu hvor det tjekkiske herremesterhold spiller.

16:37
Slut på første periode som ender 1-1. Tatran har ikke i sinde at overgive sig uden kamp og har været tæt på scoring mange gange. Men Storvreta er det spilstyrende hold og vinder skuddene på mål med 6-1.

16:42
Svenske Johan Von der Pahlen blev noteret for Tatrans mål, mens det var tyske Fredrik Holtz, der assisterede for Storvreta. Ham skal Danmark møde om en måned, når der er 4-nationersturnering i Tyskland.

16:48
Anden periode er fløjtet i gang.

16:50
Tatran Ckokstarter med et mål i tiden 1:47. Storvreta-forsvaret snorksover og deres keeper, Klintsten Viktor, er igen klodset. Og kort efter har Tatran et skud på overliggeren, så svenskerne virker en smule rystede.

16:59
Tatran har igen Storvreta til tælling. Efter 6:54 i anden periode scorer tjekkerne og Storvretas keeper dropper for tredje gang i kampen. Træneren burde få ham skiftet ud hurtigst muligt eller selv forlade bænken.

17:00
Powerplay til Storvreta

17:02
Tatran eliminerer udvisningen på flotteste vis og holder helt Storvreta fra at få nogen skud på mål. Thomas Kafka i Tatrans mål har en redningsprocent på 92 mod Storvretas 43.

17:06
Der er virkelig tænding på i kampen og der bliver spillet fysisk meget hårdt. Men de finske dommere styrer det nogenlunde.

17:07
Tatran kommer på 4-1. Keeperen er stadig ligeså dårlig som han hele tiden har været. Ud med ham, træner!!!

17:09
Powerplay til Tatran Stresovice.

17:12
Storvreta overlever udvisningen.

17:15
Klasseredning af Thomas Kafka med tre et halvt minut igen af anden periode.

17:24
Slut på en hårdt spillet anden periode, som Tatran vinder 3-0. Det vil være en kæmpe overraskelse, hvis Tatran slår de regerende Europa Cup mestre fra Storvreta. Men fuldt fortjent efter spil og chancer.

17:35
Har lige hørt et rygte om at DM-finalerne skal spilles i Århus i NRGi Arena. Kan man virkelig ikke arrangere et DM i København?

17:37
Anden periode er startet. Inden dommerne fløjtede i gang, var Strovretas anfører lige henne og sige et par ord til dommerne. Han virkede ikke særlig tilfreds.

17:41
Udvisning til Storvreta og meget tæt på straffeslag til Tatran, da en svensk spiller hiver i nødbremsen. Men Tatran omsætter frislaget i mål og er nok ligeglade.

17:44
Det er stadig stakkels Viktor Klingsten, der sidder i Storvretas mål. Enten er han trænerens darling eller også ønsker træneren at ydmyge ham ved at lade ham fortsætte.

17:46
Storvreta reducerer til 2-5 i tiden 44:35. Tatran får ikke ekspederet bolden væk og til sidst får Hannes Öhman skovlet bolden i mål.

17:47
Et eller andet i hallen gør, at der er et stop i spillet. Muligvis noget lys udefra, der generer en målmand. Godt tidspunkt foir Tatran at få et break på, nu hvor Storvreta endelig fik scoret.

17:50
Skudstatistikken siger 27-26 til Storvreta

17:55
Powerplay til Storvreta efter en tackling, hvor en svensker blev sendt ud over banden.

17:57 Storvreta reducerer til 3-5 . Mika Kohonen på et smukt slagskud fra pointen i powerplay. 10 minutter igen

18:00
Der er en lidt ond stemning på banen, hvor tjekkerne tager alle midler i brug for at stoppe Storvreta. Gassen er også gået lidt af Tatranballonen, og de virker meget trætte.

18:05

Tatran fejrer en scoring. Foto: IFF.

18:08
Timeout og lidt stilstand i kampen med fire minutter igen. Begge hold kæmper som vanvittige, men prøve også så vidt muligt at undgå udvisninger.

18:12
Storvreta har trukket målmanden ud og sat en ekstra udespiller på banen. 1: 50 igen.

18:13
Tatran udnytter det tomme mål og scorer til 6-3 og kampen er afgjort. Svenskerne ser meget skuffede ud.

18:20
Storvreta reducerer til 4-6 med 30 sekunder igen. Men Tatran vinder alligevel en højest overraskende sejr spillerne jubler som har de vundet VM. Tatran har nu alle muligheder for hjemmebanesucces i den første udgave af Champions Cup.
Vi er tilbage kl. 19:00, hvor Mlada Boleslav møder SSV Helsinki.

18:55
Billeder fra kampen mellem Bohemians og Classic:

19:01
Kampen mellem SSV Helsinki og Billy Boy Mlada Boleslav er netop fløjtet igang. For dem, der ikke måtte vide det, er Billy Boy et kondommærke!!!

19:08
SSV Helsinki er regerende finske mestre og blev nummer tre i Europa Cuppen sidste sæson.
Mlada Boleslav blev nummer fem i den tjekkiske Extraliga og er kun med fordi der er i byen Mlada Boleslav, turneringen spilles.

19:13
Overraskelserne fortsætter. Denne gang er det Billy Boy Mlada Boleslav, der kommer foran 1-0 efter ti minutters spil. Målet scoret på et frislag.

19:18
Det svenske Innebandymagazinet kalder Storvretas indsats mod Tatran for "doven" i sin omtale af kampen.

19:29
Første periode slutter 1-0 til Mlada Boleslav. Tjekkerne har et udpræget defensivt udgangspunkt og lader SSV spille bolden rndt og rundt og rundt, men uden at de kommer til mange farlige afslutninger. Og de kan næppe holde til at løbe rundt på den måde i 40 minutter endnu. Og så skal individualisterne Järvi og Tiito nok også vågne senere.

19:42
Kampen er i gang igen.

19:50
Syv minutter spillet af anden periode. Det er stadig samme billede med Mlada Boleslav, der står hjemme i forsvaret og SSV, der spiller bolden rundt og prøver at finde en åbning. Skudstatistikken fra første periode sagde dog 14-12 til finnerne og det viser meget godt, at Mlada Boleslav får en del kontrachancer ud af deres anstrengelser.

20:01
SSV har sat tempoet i vejret og rammer også overliggeren på et skud udefra. Men tjekkerne kæmper hårdt og bakkes også op af et larmende publikum.

20:02
Powerplay til SSV i tiden 15:39 i anden periode. Stadig 1-0 til Mlada Boleslav.

20:07
Slut på anden periode. Boleslav-spillerne har ageret kødmur og må have masser af blå mærker. Men blå mærker forsvinder - det gør sejre ikke!

20:19
Dagens sidste periode er sat i gang og SSV skal nu vise, at de er et verdensklassehold og score mindst et mål, hvis ikke samme skæbne som Storvreta led skal overgå dem.

20:21
Det er virkelig tjekkernes dag i dag. Bare 39 sekunder inde i tredje periode bringer Billy Boy Mlada Boleslav sig foran 2-0.

20:24
SSV reducerer til 1-2. Pasi Halonen scorer efter en herlig solotur op ad banen.

20:24

20:27
Straffeslag til Mlada Boleslav. En SSV-spiller holder fast i en modttander og det må man ikke. Men tjekken brænder og powerplay til Mlada Boleslav med 16 minutter igen.

20:29
Boleslavs powerplay kommer ikke rigtigt i gang og i stedet er det SSV, der udligner i undertal. Tjekkerne kan næppe rejse sig efter den bét.

20:32
Nyt straffeslag til Boleslav. Denne gang brænder de også, da skytten rammer stolpen. Så nyt powerplay til tjekkerne med 13 minutter tilbage af kampen og stillingen 2-2.

SSV overlever udvisningen, trods en kæmpe afbrænder fra tjekkisk side.

20:40
Så har SSV vist fået hul på bylden. 3-2 til finnerne ved Juho Järvinen. Otte et halvt minut igen.

20:44
SSV bringer sig i front 4-2 selvom Boleslavspillerne ikke mener at bolden var over stregen. De to polske dommere er dog meget bestemte og afviser overhovedet at diskutere.

20:45
Mlada Boleslav har dog ikke opgivet endnu. På et kontraangreb reducerer de til 3-4 og holder spændingen i kampen i live. Seks et halvt minut igen.

20:51
Tre minutter igen af kampen. The Billy Boys er tvunget frem på banen hvis de skal have andet end et hæderligt nederlag med fra kampen. De kan dog under alle omstændigheder være stolte over at have leveret en mandfolkepræstation ligesom de andre to tjekkiske hold, der har spillet i dag.

20:54
Presset frem af banen kommer dog til at koste i den anden ende og SSV scorer til 5-3

20:57
SSV scorer endnu et mål, denne gang i powerplay. Kampen er nu definitivt afgjort og vi kan gøre status på første dag i Europa Cup ugen:
To finske sejre, en tjekkisk og en svensk. Den helt store overraskelse var Tatrans sejr over Storvreta og det der ud til, at tjekkisk klubfloorball er ved at have nået de andre topnationers niveau.

Vi vender tilbage i morgen formiddag, hvor Rødovre i Euro Floorball Cup spiller mod Leganes fra Spanien kl. 11 og Outlaws møder Nizhny Novgorod kl. 14.