Lørdagens spilforslag
Skrevet af Dan von der Lippe d. 31/01/2015 11:43
Lørdagen byder på en masse kampe, her er vores spilforslag :
Udvidet nyhedstekst
Lørdagen byder på en masse kampe, her er vores spilforslag :

ÅFK vs Rødovre
Der er ingen tvivl om Rødovre er favorit i denne kamp, og det giver sig da også klart udtryk i hvilket odds man får hos bookmakerne. Rødovre sejr giver odds 1.21 og det er ikke verdens bedste odds, jeg er dog overbevist om at Rødovre henter en sejr hjem i dagens kamp.

ÅFK plejer dog at ligge rimeligt til Rødovre så jeg forventer ikke en stor sejr og derfor giver handicap oddset også mest mening at spille på. Her giver en sejr til ÅFK (hvor de føre med 3.5 mål odds 1.85 og det er et fint odds, og jeg vælger at spille 2 units på denne, men da jeg samtidig er helt overbevist om at Rødovre hiver en sejr hjem, vælger jeg at spille 1 unit på ren Rødovre sejr også.

Benløse FC vs Sunds Seahawks
Kampen mellem Benløse og Sunds er en kamp jeg forventer kommer til at stå klart i Benløses tegn. Sunds har ikke det store at spille for de har med 99% sikkerhed misset slutspillet, mens Benløse jagter en spinkel chance for en 4 plads. Ingen af de to hold har dog vist en fremragende form, Sunds har tabt klart de seneste 3 kampe, mens Benløse har tabt to af de sidste tre og kun vundet over Vanløse.

Når det er sagt så kan jeg ikke på nogen måde se at Sunds kommer over og henter en sejr hjem, men omvendt forventer jeg heler ikke et målorgie, og forventer at Sunds kommer til at prøve at stå og passe på at Benløses spilvendinger ikke kommer igang. Jeg vælger at spille 1 unit på Benløse sejr til odds 1.37 mens jeg er mere usikker på handicap spillet. jeg synes de har ramt handicappet godt, men tror nu alligevel godt at hvis benløse får huld på bylden at de kan hive en 3 mpls sejr hjem. Men da den er lige på grænsen vælger jeg, kun at spille 1 unit på 1 (-2.5)

Frederikshavn Blackhawks vs Hvidovre Attack Floorball Club
Begge hold virker til at være i god form, Blackhawks har fået et par gvigtige sejre hjem på det seneste, og det har bragt dem mere eller mindre i slutspillet. Hvidovre er også i fin form på trods af de kun har hentet en sejr de seneste 4 kampe, så har de vist godt spil og de har mødt nummer 1 2 og 3. Senest slog de dog Sunds med hele 1-10 så offensiven er klar og det er netop her de skal hente en sejr i dagens kamp.
Blackhawks kommer til at stå defensivt og man må forvente at Hvidovre skal have gang i mere end topscore Stefan Hedorf for at dirke forsvaret op, men mon ikke han kommer enten til at score eller åbne op for andre ? De skal dog også passe på i egen ende, da Blackhawks har scoret rigtig mange mål den seneste tid.

Jeg vælger at spille 2 units på ren Hvidovre sejr til odds 1.47 mens jeg tror på at Blackhawks kan holde nederlaget nede på et par mål, og derfor vælger jeg også at spille 2 units på Blackhawks sejr med handicap +2.5 til odds 1.85